21 Aralık 2010 Salı

Of Merkür Of !!

Şimdi blogcum böyle sürekli söylenen bir kız portresi çiziyorum belki ama, herşey de beni mi buluyor diyorum bazen.. Şöyle ki; değerli patronlarımdan biri, merkür geri gidiyor diye bozulan bilgisayarını değiştirmiyor..Efendim, merkür ayın 5 ine kadar geri gidicekmiş.Bu süre dahilinde teknolojik hiçbirşey alınmamalıymış önemli kararlar verilmemeliymiş falan.

Şu sıralar da işlerin en yoğun olduğu zaman biri mail atıcak oluyor outlookunu kullanamadığından alamıyor mailleri..Peki bu durumda olan kime oluyor?
Hah tabiki banaa..
Tüm mailleri benim adresime yönlendiriyor.Birbirine giriyor herşey haliyle...
Ah bir de cevap yazma merasimi var ki..Bak abartmıyorum yarım gün bir maile cevap yazıyor benim bilgisayarımdan.İşin tuhafı kendisi bu kadar ağardan alırken, benden atom karınca performansı bekliyor.Yani tamam genç olmanın verdiği bir enerjimiz  daha atik davranabilitemiz var belki, fakat bu da kafa yani. Bir anda 10 tane firmanın cari durumunu nasıl sayıyım sana.Daha dün yediğimi hatırlamayan ben bir de:/ Hoş salt onları sayınca bitmiyor çilem.Aynı anda falancanın teklifini düzeltmem ,x kişisinden fiyat almam ,masrafları toplamam,faturalarını göndersin diye firmaları iteklemem,kdv yi hesaplamam gerekiyor.. bla bla. Ve asıl tüm bunlar için, bilgisayarımı kullanabilmem gerekiyor.Ama ne mümkün..

Bu posttada da tüm suçu merküre atıyorum..Bu ne yahu.. Bir kere daha geri gitmişti böyle, biz yine kilitlenip kalmıştık..Astrolojiyle ilgilenenlere saygım sonsuz da böyle bir şeye takılıp kalmalar doğru gelmiyor bana.Birşeyin ters gideceği varsa merkür koşsa da fayda etmez.Şimdi bunları patroncağızımada söylemek vardı da...neyse anladın sen beni;))

6 yorum:

deeptone dedi ki...

:)

Dyginl dedi ki...

Benim işlerde bi ters gidiyor ki sorma demek sorumlusu merkürmüş:P:)

pınar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pınar dedi ki...

:)
ya sorma bunca zamandır bilememişiz hiç:D

Pele dedi ki...

Az kaldı kuzum Merkürede sıra gelicek dur sen.p

pınar dedi ki...

evet kuzucumm:)güzel günler göreceğiz güneşli günleer:))