19 Ocak 2011 Çarşamba

Asosyallikten Kurtulma Çabaları Bir Kiiii (part2)

Başlıktanda farkettiğiniz üzre ben dün akşam yine sinemaya gittiiim:) Şu sıralar hayatımın battaniyemin altında bir elimde ıhlamur bir elimde burun damlam, geçtiğini düşünürsek sosyallik adına büyük bir adım attım bile diyebilirim evet.

Bu adımda bana destek kızçelirimle beraber, Eyvah Eyvah 2' yi izlemek için düştük yola.Ben işten geç çıktığım için,biraz geç bir saate kaldık fakat ona rağmen salon pek de boş değildi.

Filme geçersek; çok sevimliydi..Yani anlatıcak daha iyi bir kelime olamaz heralde.Ata Demirer'in şaşkın bakışları, tüm filmi yüzümde bir tebessümle izlememe yetti bile diyebilirim.

Sonra trakya -ege karışımı şive çok başarılıydı..Onlar konuştukça Burhaniye zamanları geldi aklıma. "Aşağı " ya inatla  "aşarı " diyen arkadaşımızı ama öle denmez diye düzeltmeye çalıştığımız ,nihayetinde pes ederek onların şivesini benimsediğimiz günler:)  "Bakam.beya ,aga " kelimeleri o günlerden mirastır bana.

Yani canlar,eğlenceli ,içten bir film izlemek isterseniz şiddetle tavsiye edilir:)

5 yorum:

Dyginl dedi ki...

Ben de gittim çok eğlenceliydi.Taş sahnesine koptum.:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Ya aradan önce daha çok gülmüştüm ben.. İkinci kısmında daha da çok gülerim diye düşünmüştüm ama olmadı. Hatta nerdeyse ağlayacaktım.Hani tam giderlerken yolda durduruyo ya.. Bizden anca bu kadar oluyo sende haklısın falan sonra kız bohçayı açıyo... Allam gözlerim bi doldu.. Yanımda da bizm çocuklar var erkekliğe şey sürdürmek istemiyorum :D Ama güzeldi ya herkes gitsin :)

pınar dedi ki...

huyumkurusuncum;bende mültecilerle iletişim kurmaya çalıştıkları sahnede koptum bak aklıma geldi:)

pınar dedi ki...

Bir ince ses; Hehe aman erkeklik ağlamamakla mı olurmuş canım boşverseydin onları:)Bencede herkes gitsin:)

Dyginl dedi ki...

O 2.sahnede bir kaç damla yaş bende döktüm.Dediğin mülteci sahnesi evet orada çok komikti.:)