2 Mart 2011 Çarşamba

Benim Masalımmm

Sevgili bloğum;
Terkedemiyorum ben gemimi terketmekte istemiyorum zaten.Ama herkesler gidiyor sanki.Yeni adresler havalarda uçuşuyor.Hoş kimseyi de yadırgamaya hakkım yok dimi.Belki yarın bende ulaşamıcam bloğuma ve içimde patlamak üzere olanları aktarmak zorunda kalıcam başka bir yere.Belki buruk, belki istemsiz ama yapıcam işte şu anda yadırgadığım şeyi.
.
Hiç anlamıyolar ya bide bizi. Dalga geçiyorlar hatta,bunu bunca büyütmememizle...Facebookta biri  "Çocuğumu elimden aldılar gibi hissediyorum " yazmış mesela diğeri de  yorum yapmış ona  "Ne alaka yeaa "diye.Sanane kardeşim.Adamın belli ki çok canını sıkmış bu,mübağla ederek anlatmış.Destek olmuyosunuz, köstek olmayın bari.Cık cık cık..Evet belki çok abartılı isyan ediyoruz heryerde.Burda yazmayanın, başkasının yazdıklarına dalıp gitmeyenin, anlayamadığı bi abartı belki .Çünkü burda olan; iki yazı yazıyım meşhur olayım değil aslında.İnsanın kendini bidaha bidaha tanıması,hiç tanımadığı birinin teselli etmesi,x kişinin y yazısında kendini bulması,sorgulanmaması,sorgulamaması bla bla.

Herkesin vardır ya hani küçükken kaçtığı bi sığınak.İşte tam olarak benim sığınağımmış  burası -herkesten köşe bucak sakladığım-..Kendimi şimdi ortalıkta kalmış gibi hissediyorm.En ben olduğum yeri elimden almalarına ifrit oluyorum.Kimbilir belkide bloglarımız kapatmalarından ziyade, hakkımızı bu kadar çabuk ve hesapsız elimizden almalarına tahamül edemiyorumdur.Hak, hukuk, demokrasi, özgürlük bilmem  ne nidaları havalarda uçuşurken,gerçekte hiçbirini varolmadığının yüzüme çarpılması çıkarıyortıyodur beni çileden.Bilmiyorum işte kızgınım.Yani bu kararı veren kişi gelse karşıma tekme tokat dalıcak moddayım.Ama dur ya ne dedim ben yasaklı şeyler bunlar dimi.

O değilde bu yüzüncü yazım olucak.Dün kuzumla farkettim bloğumu yedeklerken.99 tane yazım varmış.Yüzüncü yazım için neler tasarlamıştım halbuki böyle allı pullu yazıcaktım bol süprizli falan.Tamam bunu attım aslında hiç düşünmemiştim ama bu yazıdan daha anlamlı bişeyler çıkardı diye düşünüyorum.

Neyse çok şükür bugünde girdim bloğuma yarına Allah kerim artık.Eğer olurda gelemezsem bidaha, kendine iyi bak blogcanım.Unutma beni tamam mı!.Adımı masal koyan hatta hayatınında bir masalda geçtiğine inanan üstüne bide kendini prenses belleyen bi deli kız vardı dersin.
Benim o evet:)
Evrene gerekli tüm mesajları verdim.Geri gelicem...

13 yorum:

Pele dedi ki...

Ya benim blogum 1. seneye girmek üzereyken nolucak kuzucan ah minel aşk

pınar dedi ki...

Bak bişey olmadı hala kuzum.Birinci sene kutlaması yapıcaz buralardan;)

deeptone dedi ki...

heey burdayız gitmedik.
ne güzel yazmışsın.
masal prensesi.
:)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

iki gündür bloğumu açmaya çalıştığımda "mahkeme kararıyla erişimi engellenmiştir" yazısını her gördüğümde ki neredeyse dakikada bir açmaya çalıştım :) sinirlerim bozulmuştu
eve geldim şu DNS denilen ayarlarla tekrar uğraştım, teknoloji özürlü ben hallettim konuyu :)
açılıyor...kaybettiğim birşeyi bulmuş gibi, eski bir dosta kavuşmuş gibi sevindim dersem abartmış olmam herhalde Pınarcım
görüntüsüne, isimlerine tanıdık olduklarıma bakınca mutlu oldum
başka bir yerlere taşınmayı ise hiç düşünmemiştim
yola devam...

sevgiyle...

Dyginl dedi ki...

Ağlayacak gibi oldum okurken duygulandım.:)Dns değiştir giriliyo öyle.:)Olmadı bir yol bulunur:):)

müghe dedi ki...

pınarcım 2 günüm rezil oldu resmen, böyle bir hayata küstüm bloga giremeyince ama çok şükür dns ayarlarından kesin çözümü buldum. onu da sagolsun burası sayesınde yapabıldım..

http://www.youtube.com/v/a8ROn7R1BEE&hl=en"></param><param

sanada haber veriyim dedim... belkı bu yazı sılınır yerıne super bı 100. yazı gelır:)

Adsız dedi ki...

Bende evrene gerekli mesajları verdim :):)

pınar dedi ki...

deep;:) evet herkez burda çok mutlu oldum şu anda

pınar dedi ki...

Aynurcum;Aynı duyguları paylaşmaktyım seninle.İşyerindeki bilgisayarımda sorun yok kendinden ayarlı galiba ama evdeki bilgisayarı bende anti teknolojik bir insan olarak çözmeye çalışıcam.Durmak yok yola devam:P

pınar dedi ki...

huyumcum;Halbuki azcık duygusal yazmıştım:))

pınar dedi ki...

Müghecim :çok teşekkür ederim.Denicem eve gidince hemen:) Benim içinde kabus gibi 2 gündü.Meğer ne kadar önemliymiş burası onu anladım.200. 300. yazılarımıza inş:))

pınar dedi ki...

hayatın süs payı;İşte bak işe yaramış sanki bizim mesajlar(:

pınar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.