22 Mart 2011 Salı

İletişim İletişim Dediğin Nedir Ki Gülüm(!)

Şu facebookta olmasa ne yapıcakmışız bilmiyorum.Nişan,düğün,doğumgünü bilmem ne tebriği hepsini faceten hallet gitsin .Bi toplu mesaja bakıyor...Lisede kanka olduğun insan, nişanına çağırmak için bir etkinlik daveti gönderiyor bilmem kaç kişiyle aynı anda.Heh noldu nişanına davet etti.Bide ordan cevap veriyosun online L.C.V... Geliyorum gelmiyorum diye.Alın size modern zamanlar iletişimi.. Ne çeneni,ayağını yorucaksın.O davetiyelere elyazısıyla tek tek yazmaya uğraşıcaksın Pınar ...... ve ailesi diye.Hem maliyetide yok.Her bakımdan kusursuz gerçekten(!)

Bu aralar arkadaşlarım cümleten bir evlenme halinelerde.Etkinlik davetinden geçilmiyor facebookum.Hiçbirine cevap vermiyorum, gitmiyorumda düğünlerine, nişanalarına.Sonradan özel olarak tebrik ediyorum.Bu seferde trip atıyolar,cevap vermedim diye.Yani tamam arka sokağımdasın ona rağmen kalkıp gelmedin çağırmaya aramadın da.E bari bi mesaj at özel.Bi farkım olsun Ali den Veli den(tabi bunu yakın arkadaşlarım için söylüyorum en azından).Böyle toplu çağrınca kimseyi özel düşünmüş olmuyosun ki kazara eklediğin yada sevmediğin yada sinir olduğun adamla bile aynı etkinlik davetinin içine sokuyosun beni.Sonrada çağırdım da gelmedin oluyor.

Yok valla ben bu çağa ait değilim yahu.Koyun beni 70 lere 80 lere orda takılıyım ben.Hani insanların birbirleriyle konuştukları, hal hatır sordukları.gerçek anlamda iletişimin olduğu yıllara.Mektup falan yazalım en kötü, ucunu yakalım hatta.En azından duygu vardı onlarda.Anlam vardı..
Şimdi birbirimize sürü muamelesi yapıyoruz..Aç bir etkinlik ver toplu komutu bitsin.Tüm olay bundan ibaret bende konuşuyorum işte pehh...

11 yorum:

deeptone dedi ki...

:) haklısın. ben de dün iletişim hakkında yazdım ya :)

pınar dedi ki...

Şimdi girebildim bloguna çıkmıyodu yazıların:/Neyse artık düzeldi sanıyorum blogger.
Bloggerın bu kafasına göre takılma hali hepimizi iletişm hakkında yazmaya itti desene:)

deeptone dedi ki...

keyfin yerinde mi?

pınar dedi ki...

Keyfim iyi diyelim iyi olsun.Bilemiyorum tam yerindemi:)
Senin keyfin nasıl?

deeptone dedi ki...

keyfin yokmuş gibi geldi de.
iyiyim.
bloglar bir düzelseydi :)

pınar dedi ki...

Düzeliyo düzeliyo merak etme.yasak kalktı bi süreliğine bildiğim kadarıyla ama bakalım:)

Pele dedi ki...

Kuzumm bide bunu bayramlarda özel günlerde toplu mesaj şekli var biliyosun.. Atmayıda atanıda sevmem ı ıh

Unknown dedi ki...

pınarım şayet evlenmeyi becerirsem düğünümee altın yaldızlı davetiyeylen çağırcam seni :D

Dyginl dedi ki...

Pınarcım aynen sinir oluyorum bende hoş gideceğim insanlar yapmadı bunu zaten öle davranan bir insanın düğünüe vs gideceğim varsada gitmem yani.)::)

Bir İnce Ses dedi ki...

Valla çok haklısın artık facebook öyle bi hal almış ki söze, nişana gerek yok yani :) Facebook'da şu kişiyle ilişkisi var de yeter. Zaten her aileden bi kişinin mutlaka facebook'u var :)

pınar dedi ki...

Ezgi:aynen kuzuçem hep onlar başlattı zaten bu furyayı.

Muyurtcum:Bak burdan söyledin artık kesin isterim özel davetiyemi he:))

Huyumkurusun:bende aynen gitmiyorum canım.Öyle çağırıcağına çağırmasın daha iyi:)

Bir ince ses:hayatımız ikiye ayırmalıyız belki de facebooktan önce ve sonra diye..Olmasa naparmışız Allam:)