29 Mart 2011 Salı

Ordan,Burdan,Şurdan

  • Kader kısmet diye açar oldum bloğumu.Bir gün açılıyor birgün kapanıyor. Açılıyor yorum yapılmıyor, yazı yazılmıyor bir sürü sinir bozucu ayrıntı.Dijitürke karşı içimdeki sevgi seli hat safada !!
  • Bahar geldi nihayet.Dün itibariyle aydınlık bir havada çıkar oldum işten.Aman ne olucak deme.Böyle kulaklıkları takıp kulağıma arkamdan biri geliyor mu? yok şurdan biri çıkar, çantamı çarpar mı? gibi paranoyak düşünceler olmadan sallana sallana yürümek gibisi var mı? Durağa giden o uuupuzun yol kısacık oluverdi birden(:
  • Bu sıralar yine Akçay'da olmak istiyorum.Bu mevsimde doğa en güzel halini alırdı orda.Ben böyle söyleyince annem ver istifanı oraya yerleşelim diyor.Babamın emeklilik hayaliydi Akçay'a yerleşmek.Şimdi bizi bırakıp gidemiyolar.Bende İstanbul'u bırakıp gidemiyorum.Bazen boğulsamda, sıkılsamda başka bu şehir.Bağımlılık yapıyor insanda.
  • Geçen gün Okan Bayülgen'de asgari ücreti 170 TL zanneden bir oyuncu vardı.Komik mi, acı mı bu kadar kopuk olması hayattan bilemedim doğrusu.
  • Dün gece de yorum farkında Emre Kongar ile Mehmet Barlas Türkiye'de darbelerle ilgili konuşuyorlardı.Mehmet Barlas;  "Türkiye'de artık darbe olmaz " dedi.Emre Kongar'da  "Darbe olmasa da sonuçları oluyor " dedi.-Yine kitaplar toplatılıyor,cezaevleri doluyor,yasaklar almış başını gidiyor...-.Eh doğru söze ne denir..?
  • Biz küçükken haftasonları pikniğe giderdik hep.Sabah erkenden kalkıp hemde.Akşamı ederdik.Tabi kalabalık gidilirdi- iki araba falan-.Anneme, ah mazi diye söylenirken,iyi, haftaya gidelim o zaman dedi.Çocukluğumdaki gibi güzel olmaz ama yine de güzel bir haftasonunun beni beklediğine inanıyorum.
  • Haftasonu sınavlarım var birde.Bu sefer çalıştım şimdi hakkımı yemiyim.Bakalım görelim ne olucak.:)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet ya..Güzel havada piknik iyi giderdi :)

pınar dedi ki...

Dimi dimi arada oksijen almak şart:)

sindirellaaa dedi ki...

havaların açmasıyla benimde paranoyak düşüncelerim sona erdi :D

pınar dedi ki...

Hepimize bahar lazımmış demek:))

Bir İnce Ses dedi ki...

Sen de Akçay'cı çıktın demek :) Bi de Fırat var.. Bana birini hatırlatıyosun :) Ama Akçay güzel hakkını yemeyeyim :)

pınar dedi ki...

Ene deşifre mi oldum yoksa:p

Güzel olmaz mı yahu sakin, huzurlu.. Gerçi bikaç senedir biraz fazla kalabalık ama gidiceğin ayı doğru seçince o kalabalıktanda kurtuluyosun:))

pohpoh perisi dedi ki...

sınavda başarılar canım benim.benide pikniğe götürr pınar :) özledim valla piknik yapmayı.mutlu mutlu bir hafta sonu olsun.(muyurt)

pınar dedi ki...

Teşekkür ederim canım.En kısa zamanda bir piknik organizasyonu yapmalıyız bence:) Ve çook sevindim seni yeniden gördüğüme:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Yahu ben buraya bi yorum yazmıştım çalmışlar :D

pınar dedi ki...

Kim çalmış, ne olmuş, yok öle bişi:)İştede yukarda duruyo yorumun.Yoksa sadece ben mi okuyuabiliyorum:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Yaa ondan sonra yazdım ben bi tane daha.. Mikemmel yorumum kaybolmuş.. :)

pınar dedi ki...

o zamn senin mükemmel yorumunu kaldıramadı blogger:)Bkatım heryere yok yok:)