13 Nisan 2011 Çarşamba

Bazı bazı

Kendimde yaptığım her değişiklikten sonra sen olsaydın nasıl tepki verirdin diye düşündüğümü farkettim.Önce tebessüm ederdin heralde, gülmekle gülmemek arasındaki o  muzur ifadeyi alırdı yüzün.Sonra ;
Senin beğenmen önemli olan, hem sana herşey yakışır.... derdin....Ya da der miydin? 
Ne diyeceğini hatırlamakta bile güçlük çekiyorum aslına bakarsan.O kadar varla yok arasında durdun ki hayatımda seni nereye koyuyorum ne kadar tanıyorum bilmiyorum.Sana dair en bariz hatıralarım; huzurlukla bulanmış gecelerden oluşuyor.
Hepimiz hayatımızın bi yerinde mazoşistiz belkide acı çektiyoruz kendimize canımızın yanacağını bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz..
O değilde hafta sonu tam yağmurun ahmak ıslatan kıvamında ben kabak gibi sokak ortasındayken, seninle ıslandığımız günü hatırladım.Hani sığamamıştık şemsiyemin altına, ikimizinde bir bölümü ıslanmıştı.Sen homurdanıp durmuştun bense nasıl memnun.Oysa ıslanmaya hiç tahamül edemem ben biliyomusun..
Maç izlemiştin sonra.. Sana bakıp nasılda babama benzediğini düşünmüştüm.Evet bende her kız gibi babam gibi bi adam hayal ettim hep hayatımda.Böyle güçlü dürüst, çokça fanatik..Senide öyle sandım.Tamam tamam sanmak istedim.Bilinçaltımla bir oyun oynadım ben.Gerçekte bambaşka olan seni de dahil ettim oyunuma.Oyun biteli çok oldu da bazı bazı geliyor işte böyle aklıma..

6 yorum:

pohpoh perisi dedi ki...

tahammül edemediklerini mutlaka sevdiren birileri vardır..

NihaL dedi ki...

Değişiklik yapmak iyidir ee birde yakışınca çok daha iyi oluyor insan... Yakışmış....
Aslında pek fazla düşünmesen yada en ufak bir detayda aklına gelmese hayat aslında o zaman cok daha güzel olurdu... hem senı hakedıyor olsaydı yanında olurdu...
Her genç kız değilmidir sevdiği adamda babasını arayan?
Ama hiçkimse onların yerini tutamazki.

Turgut U. dedi ki...

ilişkin hakkında bi fikrim yok ama yazın çok güzel olmuş ya, çok samimi. Okurken eğlendim sonra kızın sıkıntısında niye eğleniyorum diye kendime kızdım, kafam karışık terk ediyorum burayı..

Bir İnce Ses dedi ki...

Yazının başını okurken kendimi görmeye başladım.. Hatta saçına bağlayacağını düşündüm ama hiç beklemediğim bi sonla karşılaştım. Çok güzel ifade etmişsin, çok beğendim... Mükemmel !

Dalya dedi ki...

yazını çok beğendim..hislerinse çok tanıdık.

pınar dedi ki...

pohpoh perim;ne güzel bir tesbit..

Nihal;teşekkür ederim.Evet kimse babaların yerini tutamıyor.Kıyasladıklarımız babalarımız olunca beğeni çıtamız hayli yükseliyor:)

yolculara simit atan piskopat martı;Bende yorumunu okurken çok eğlendim:)Neyseki atlattım sıkıntıları az biraz yoksa çok kötü olurdum bak bu yorumdan sonra:)

İnce sescim;bu ara herbişeyi saçıma bağlıyorum dimi:)

Dalya;teşekkürler..