7 Nisan 2011 Perşembe

Hayat beni Neden Yoruyosun..

Pozitifim, harikayım, merkürün geri gitmesi bile beni bağlamaz diye diye kendi kendimi kandırdığımı tam da şu an farketmiş bulunuyorum..İsterseniz başımdaki tersliklere hepberaber bir bakalım;
  • Herşey açıköğretim sınavlarında sınav bölgemin değişmesiyle başladı.Sınav günü babamla hiç bilmediğimiz bir yerde, devasa binaların arasında okul aradık.Deli gibi yağmurluydu hava şansıma ve zavallı babacım gripli haliyle bakkalara, eczanelere sora sora yetiştirdi beni sınavlara.Yapılan yanlışlığı düzeltmek için aöf yi aradım bende bugün. Kadının biri nerdeyse küfürü basacakmış gibi açtı telefonu.Anlattım kendisine durumu,  "büronuzla görüşün hanımefendi " falan dedi tıktı lafı ağzıma.Neyse dedim Pınar sakin ol..Büroyu aradım kimse açmadı.Sabah saatlerinde başladığım bu mücadeleye 5 dakika önce nokta koyabildim ancak!Yine bi kadın çıktı, ben yine anlattım.Kadın bana diyor ki ; sizden başkası değiştiremez o bilgiyi.Buraya gelip müracat etmişinizdir.Yok diyorum ben gelmedim.2 senedir uğramadım büroya.Başka türlü değişmez diye iddia ediyor.Hayır yani acaba benim bilmediğim bir ben daha mı var?Tee oralara gitmiş değişimi yapmış.Neyse efendim, düzeltmek içinde yine benim gitmem gerekmiş.Ve final sınavları için geç kalmışım ancak bütünlemeler için değişiklik yapabilirmişim falan.Babamın 15 gün sonra yazlığa gidiceğini düşünürsek, finallerde benim ayvayı yediğimin resmidir bu.He bide bu işlemi halldebilmem için izin almam gerek işyerinden. Fakat patronlarımdan biri ameliyat olduğu için olağanüstü durum ilan edilmiş gibi adeta.Nasıl olucak bilmiyorum.
  • Saçlarımın rengini açmak istedim geçenlerde.Kendi yöntemlerimizle deneyelim dedik.Ne yazık ki pek başarılı olmadık..Kafama kına yakılmış gibi dipleri açık, uçları koyu değişik bişey oldu.Rengini düzetltirmek için danıştığım kuaförlerin beni oryal konusunda korkutmaları da cabası .Saçım dökülürmüş bir daha kendine gelmezmiş uu.Şeytan diyor git yine boya siyaha ama yapmıcam yok yok..
  • İki haftadır rejime giricem ama hala başaramadım.Gaza geliyim diye bir kitap okuyorum diyetle ilgili. Bugün bir elimde çikolatayla okuduğumu farkettim kitabı.Ters etki böyle bişi işte.
  • Geceden kombinini yaptığım kıyafetlerimin en mühim parçası çizmelerimin, benden bir saat önce evden çıkan ablam tarafından giyildiğini farkediyorum.Ve bunu iki gündür tam kapıdan çıkarken anlıyorum.
  • Şu an kendimi çok paspal ,mutsuz ve yalnız hissediyorum.
     Biliyorum bunlar da dert değil.Ufak şeyler ama can sıkıcılar...

4 yorum:

pohpoh perisi dedi ki...

ouy canım benim ya :( ne paspalsın ne de yanlız litfen. aöf teki tüm elemanlar böyle gudubet biliyorum boşver. herşeyi boşver sen iyi ol pınarımm

pınar dedi ki...

Hii canım benim çok teşekkür ederim. Yorumunu okudum daha iyi oldum bile sanki:)

julia dedi ki...

rejime girme muhabbetleri sakat.

pınar dedi ki...

Her pazartesi başlamaya and içilip bir türlü icrrata geçilmeyen sinir bozucu bişey