21 Nisan 2011 Perşembe

Korsan kötü birşeydir!!

İki  şanslı kız beraber film izlemeye çalışırlarsa neler olabilir? 
Mesela;109 dakikalık filmin tam 72. dakikasında(Ki filmin, en can alıcı bölümü gelmiştir.Esas kızla esas oğlan birbirlerine aşık olduklarını farkederler,Aha kavuşuyorlar mı? noluyor? diye heyecanın tavan yaptığı bölüm hani);ekranı kaplayan, devamı için 9  euro yatırınız uyarısıyla karşılaşabilirler.Ve tabiki pes etmeyerek; saatin 12 olmasını, ertesi gün erken kalkmak gerektiğini ve bir sürü gereksiz ayrıntıyı düşünmeksizin,filmin devamını farklı yerlerden izlemeye çabalarlar.İşte bulduk,şimdi oldu diye diye ardarda yaşanan hayalkırıklıklarının ardından,yine bir sitede verilen -devamı için modemi kapatıp tekrar açın- tavsiyesini hemen dikkate alır ve filmin geri kalanını biraz sancılı da olsa izleyebilirler.

Bu olaydan çıkarılacak sonuç;
  • Korsana hayır canlar!!Verin paranızı paşa paşa izleyin filminizi sinemada.(Hep cumhurbaşkanımız yüzünden aslında, ondan özendik biz hep cık cık cık...
  • İki şansız insan bir araya gelip böylesi riskli işlere kalkışmamalıdır.
  • Filmi izlediğimiz siteye ithafen;Yani para istediniz de noldu? ödedik mi? Bak işte bulduk kolay yolunu. Hem madem çözümü de var neden bizi uğraştırıyosunuz boş yere.Bir 9 euromuzun olmamasını yüzümüze vuruyosunuz gece gece.Te Allam...-Aklıma geldi şimdi;bir ara turkcelin kampanyası vardı buna benzer. İlk 10 dakika konuşmak  2 kontördü.10 dakikayı geçince kontörler iki katı gidiyodu.Peki biz napıyoduk; telefonun konuşma süresi ekranda açık olacak şekilde 9. dakikada (bazen heyecan olsun diye 9:55 e kadar konuşurduk:) kapatıp tekrar aradık.İşte aynı mantık ne farketti konuşamadık mı ucuz.Bir güzellik yapıyosun madem tam yap.Siz akıllısınızda biz değiliz sanki.(off sinirlenmişim baya he!)
  • Heh film mi çok güzeldi.Ertesi günü ;beyin olarak, uykuda tamamlamama değdi;)
ps:Esas filmin adını yazmayı unutmuşum bak son dakikada gördüm.Filmin adı:Hayatım Yalan :)

9 yorum:

deeptone dedi ki...

:) hayatım yalan. izleyemedim henüz. kaçırdım sinemada. evet ya, sinemada izlemek daha güzel. sizi sizi, ne uğraşmışsınız izlemek için. :)

blogum dün gece açıldı. yazılarını okuyordum ama yorum yapamıyordum. :) bi de galiba foto koymuştun :) kızıl :)

görüşürüz... :)

deeptone dedi ki...

mimin var bende.

pınar dedi ki...

Senin bloğun baya geç açılmış.bende nerelerde diyorum:) Hoşgeldin tekrar..

Bir İnce Ses dedi ki...

yahu ne uğraşıyosun internetten izlemeyle indirsene filmi direk. temiz temiz kopmadan,donmadan bişe olmadan :)

deeptone dedi ki...

mimi unutma bakayım :)

negzel dedi ki...

bende mimin var:)cevabını bekliyorum:)

Pele dedi ki...

Kuzuçem şimdi 9 ooyyrooon ! yok diye böyle atarlı postlara da gerek yok yani o saniye sana tüm samimiyetimle şey 9 oyroon varmı demiştim di mi ? Bildim ama modem oyrosuz kapanıyoo . Yaşasın !

pınar dedi ki...

deep,negzel hemen bakıyorum teşekkür ederim mimler için:)
bir ince ses;bir anda gelişti olay hadi izleyelim dedik.kim uğraşıcak indrmekle.Gerçi öyle daha az uğraşırmışız:))

pınar dedi ki...

kuzçemm sen herşeyi biliyosun zaten:p Şansız olablir ama 6. hissimiz güçlü hehey:D