9 Mayıs 2011 Pazartesi

Bir Kız Varmış Canı Sıkılaan, Canı Sıkılaan...

Enteresan bir ağırlık var bugün üstümde.Aslında havada fena sayılmaz,ona rağmen daralıyorum.Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden.Bilgisayarımın alt sekmesinde bir sürü ekran açık öylece bekliyor.Benden kimse bişey istemesin diye masanın altına giricem nerdeyse.Ofiste kalabalık olmadığımızdan beyhude bir mücadele oluyorsada bu, saklanbaç oynuyorum işte kendi çapımda...Hoş bugün herkez de bir durgunluk var anlamadım.


Patronum yaz için kiralık ev arıyor.O an hatırladım yaza bişey kalmadığını.Daha izin programı bile yapmadık arkadaşlarla.Şöyle yazın tam ortasında çıkıyım istiyorum tatile.Gerçi bir hafta ama olsun.Geçen sene onuda bulamamıştım.


Annemle babam geleneksel emeklilik turlarına çıktıkları için, anneğime hasret bir anneler günü geçirdim dün.Ama sağolsun te oralarda telefonla yetişti.Teyzenleri aradın mı?, babanene çiçek aldın mı? şuna da git, bunu ara diye diye uzuun bir liste çıkardı bana.Tamam itiraf ediyorum; hepsini aramadım:/ Nedense bizim ailede böyle bir gelenek var özellikle kadınlar cephesinde.Anneler gününde mesela, teyzeler, halalar, komşular tek tek aranmalı.Oldu da aramadın gitmedin; münasip bir ortamda alnının tam ortasından lafı yemek kuvvetle muhtemel hale geliyor.Halbusem babalar cephesinde hiç öyle bişey olmuyor.Babacığı ara bitsin.

Haftasonu saçlarımı boyattım ben yine.Şimdi daha güzel oldu rengi karamel karamel:)Depresyona giren kadınların neden saç boyattıklarını anlamazdım hiç. Daha doğrusu ,saç boyatmanın mutlu olmakla bağlantısını kuramazdım.Son günlerde aynaya bakınca gülümsediğimi farkettim.Demek böyle oluyormuş..


Murathan Mungan'ın  "Yüksek Topuklar " diye bir kitabı vardı.Uzun zamandır almak istiyordum.Fazla pahalı geldiği için tam kasaya giderken geri dönüyordum.Cumartesi günü başka bir kitap almak için girdiğim kitapçıda; öyle bi başına bana bakarken görünce,  dayanamadım aldım.İykide almışım diyorum şimdi.Yeni kitabım da baktıkça gülümsediğim ikinci şey.


O değilde Pascal ne güzel uçtu öyle Nihat Doğan'nın üstüne yahu.Valla, şu ahir ömründe survivorı bile oturup izliceksin deselerdi alaycı bir gülümseme fırlatır çeker giderdim.Ama bildiğin izliyorum arkadaş.Cık cık cık..Hayatta ne oldum dememeli...



 Çünkü Pascal Candır!!










Dip not:Depresyonda değilim ki Hayır!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yazın gülümsetti beni , eksik olma sen :):) (boya mevzusu)hanımlarda böyle bir hormon var sanırım, boya ile mutlu olma :):)

Bir İnce Ses dedi ki...

Saçını rengi modeli, üstüne aldığın yeni kıyafetler falan güzel oluyo ya :D Mesela ben yeni bişe aldığım zaman hemen eve gelip giyiyorum 100 kere bakıyorum aynadan. Hatta onu hangi kıyafetlerimle giyebilirim diye deniyorum.. Güzel şeyler bunlar :)

Pascal koçum benim ya.. Aynı benim gibi bir insan :D

pınar dedi ki...

Doğru söylüyosun ben kefilim böyle bir hormonun varlığına:D

pınar dedi ki...

Bir ince ses;Yenilikler mutlu ediyor insanı:)
Pascal reis ya:)Sende de o ışığı sezmiştim ben zaten;)

Pele dedi ki...

Caniiiiiiiim

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

hadi biz yine topu herşeyin müsebbibi olarak gördüğümüz havalara atalım :))
tam anlamıyla gelemeyen bahar(ımsı) havadandır diyelim :)

sevgiler canım...

pınar dedi ki...

ezgi;üzülme caniiim intikam intikam:p

pınar dedi ki...

Aynurcum;çok sevindim seni gördüğüme:)dört mevsim yaşamaya alışmış bir toplumduk biz eskiden hey gidi:))