4 Mayıs 2011 Çarşamba

çok deli mim cevaplarım üüüç

Uzun bir aradan sonra ben geldim blogcanım.Hemde iki tane güpgüzel mimimle(: Önce  negzel ve Mrv.naturel in miminden başlıyım;Derler ki;blog yazmaya nasıl başladın?

Ben yarın ne giysemli sorularımıza, mor dolaptan çözümler bulmaya çalıştığımız dönemlerdi sanırım.En yakın arkadaşımın araştırmacı gazetciliğiyle modayla ilgili daha bir sürü bloğun olduğunu farkettik sonra.Bi süre sadece okuyanlardan kaldık.Düşündük biz neden bi blog açmıyoruz dedik, belki moda birikimimiz yoktu ama anlatacak bişilerimiz vardı elbet.Önce kuzuçem açtı bloğunu. Ben bi süre onun bloğunda destansı yorumlar yaparak takıldım:)Sonra baktım olmuyor işte burda buldum kendimi.


Ve gelelim deep ve Müge nin gönderdiği ikinci mimimize: Her seferinde izlemekten zevk aldığınız, vazgeçemediğiniz Yeşilçam yapıtı hangisidir? (çok duygulandığınız, ağladığınız ve güldüğünüz de olabilir)
 
Bi kere ben bütün yeşilçam filmlerini bayıla bayıla bin kere izleyebilirim:)Bilmiyorum neden şimdilerde hiç bi filmin onlar kadar bıkmadan sıkılmadan izlenebilitesi yok.
Neyse bana en sevdiği filmi sormuştunuz dimi.Heh şimdi,  ilk aklıma gelen;

Gülen Gözler ve vecihi:) Babasını bir türlü ikna edemediği sevdiceğinin evine sonunda, uçağıyla giren vecihi beni her zaman gülümsetmiştir.Münir Özkul,Adile Naşit,Şener Şen,Ayşen Gruda,Müjde Ar gibi usta oyuncuların olduğu film adeta tadından yenmez  nitelikte kanımca:)








Ve yine bir Münir Özkul,Adile Naşit filmi olan Neşeli Günler .Ben özellikle bu ikiliyi çok seviyorum sanırım:)

İşte bir mimin daha sonuna geldik canlarım.Emeği geçen herkese teşekkürlerimi borç bilirim:)

3 yorum:

Bir İnce Ses dedi ki...

Vecihii... Adamım benim ya :) Yıllar geçse de bu adam unutulmaz, unutulamaz :)

pınar dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana:)

deeptone dedi ki...

çook tatlı seçimler.
sonuçlara ekliyorum vecihiyi.
:)