7 Mayıs 2011 Cumartesi

Hep söz veririz,ya sonra?

Hani olmuş kendimi burda bulmayalı..Dün eski günlüğüm geçti elime ordada her yazıdan önce bu cümleyi kurmuşum.Bazı zamanlar oluyor, anlatacak kelime bulamıyor insan içindekileri.Başkalarının cümlelerine sığınmak istiyor sadece, onlardan pay biçmek istiyor kendi hayatına.
Aa bende bunu yaşamıştım, ben de aynen böyle hissetmiştim. demek istiyor..
Ablam sevgilisiyle problemler yaşıyor bu ara. Ah şu erkekler .Biz sizi anlamayız, siz bizi.Arada birbirini anlayanları görünce gıptayla bakıyorum artık o kadar. O değilde ablamın bu halleri beni çok üzüyor..Ailemden biri ağlayınca onu ağlatana kafa göz dalasım geliyor-ki ben yani-  Bana bütün gece; Neden diye sordu. Neden söylemiyor, neden böyle canımı yakıyor..Bırak ayrıl diyorum ama yapamıyorum diyor.Çaresizlik böyle bişey heralde; kendini ikna edecek hiçbir yol bulamıyor ya insan. Öyle yapsa sancılı, böyle yapsa sancılı.Bende kendi hayatımdan örnekler verip teselli etmeye çalıştım onu.En azından bi hayaletle sevgili olmadın dedim.O an farkettim...
Erkek tarafını bilememde biz kızlar böyleyiz biraz, olmasını istediğimiz şeye inandırırız kendimizi.Çoğu şeyin yolunda olmadığını bilsek de, mış gibi yapıp kendimizi eğleriz.Heh işte tam burda çıkar mazoşistliğimiz, akabinde hırsımız...Dün akşam napiyim bilemedim.Ben her ağladığımda; gel buraya şapşal yumak ;diye beni güldürmeyi başaran ablamı, ben güldüremedim.Sevdiklerim hiç ağlamasın istiyorum.Çok mu ki..

8 yorum:

Unknown dedi ki...

az bile ama bazen olmuyor. herkes kendi tercihini yaşıyor hayatta tatlım inşallah ablan daha da iyi olucakç mutlu ol her zaman.

pınar dedi ki...

Sağol canımm.Umarın hep mutlu olucağı tercihi yapabilir.Elden bişey gelmiyor yanında olmaktan başka:/

Bir İnce Ses dedi ki...

Sevdiğini mi söylemiyor napıyor bu çocuk ya.. Geliyim döve döve söyletelim !

pınar dedi ki...

Dengesiz bir profil çiziyor, derdini söylemiyor diyelim.Sanırım daha çok sağlam bir iletişim dersi gerekiyor.

Bir İnce Ses dedi ki...

Derdini söylemediği için kızmayın bu kadar.. Belki o da ablanın üzülmesini istemiyodur. Bi insan sevgilisiyle derdini paylaşmalı elbette ama sevdiği üzülsün de istemeyebilir. Küçük de olsa ihtimalleri göz önünde bulundurun bence..

Çok mu pollyanna'yım ne :)

pınar dedi ki...

Evet biraz:)Bir ince sescim; bir erkek benim biraz kafam karışık vb cümleler kurmaya başlıyorsa sürekli bir derdi varda söyleyemez hallerinde dolaşıyorsa bunun anlamı ben ayrılmak istiyorum kıvaranıyorum demektir.Önce depresyona girerler sonrada artık filmlere bile konu olan meşhur, ben sana layık değlim cümlesini kurararlar.Acı gerçek:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Hımm.. Ayrılma konusunda daha deneyimim yok, öğrenmiş oldum :D

Adsız dedi ki...

ilginc blog icin tesekkur