29 Temmuz 2011 Cuma

Senin Dip Boyan Gelmiş Şekerimm

Bu aralar sıkça bu cümleyi duymaktayım.Geçen gün babam bile; " kızım artık şu saçını boyat " dedi.Düşünün artık durumumun vahimiyetini.Hayatımızda iki değişiklik yapalım diyoruz devamı zorunlu hale geliyor sonra uğraş dur, ne zor şu kadın kısmısının işi..

O değilde içim daralıyor bugün benim.Böyle duvarlar üstüme üstüme geliyor.Üç haftadır tatile gidip gelen ama hala tatil yapamadığından yakınıp bize çemkiren patronum, biraz önce yine tatile gitti:/ Bir sürüde not bıraktı sağolsun, onu yapın, bunu arayın bla bla..Dün  yirmi bin tl lik bir hatayı üstümüze yıkıyodu zaten.Şöyle ki o tatil yapması gereken haftada tatil yapamamış, hep bu yüzden olmuş, bizde kontrol etmemişiz falanda filan.İnsanın yakınında hatasını yüklüyecek kurbanlarının bulunması ne güzel..Bende çok istiyorum bazen; böyle tüm yanlışlarımı  "senden ötürü " diye atıyım birilerine.İşte gel gör ki başkaları üzülmesin, gerginlik olmasınlara kilitlenmiş bünye bi kere aksini benimseyemiyor bir türlü...

Ben dip boyası diyoduum dimi.Ortaokulda çok gıcık olduğum bi kız vardı.Saçlarını boyatırdı hep, hemde sarıya.Bigün bizim mahalleden geçerken, arkasından bağırmıştık  "ıyy dip boyası gelmiş "  diye.Çok sinir olmuştu pis pis bakmıştı bize.Şimdi benim arkamdan da bağırıyorlar mıdır acaba:S  Tamam tamam birazcık abarttım. O kadarda kötü değil.Şantiye şefimiz beni; Balıkkesir çingenesi diye çağırsada ben hala bende bir ümit olduğunu düşünüyorum.Hiç anlamıyolar canım bronzluktan falan..


Bu da günümün şarkısı.Karmate iyidir,Karmate Hoştur,Karmate Candır....

5 yorum:

Bir İnce Ses dedi ki...

Tabi yaa.. Ne anlar allahın şantiye şefi bronzluktan.. Hayatında bronz birini mi görmüş :p

Unknown dedi ki...

karmete hakikaten candır :))

yea onlar güzellikten anlamıyor bence benim pınarım çok güzeldir:) kimdi ki o sarışın kız ortaokuldan? baban bile diyorsa biran önce hallet şu saçları kuzum :) çünkü baba kolay kolay farketmez bunu :) çokk öptüm kocaman sevgilerle..

pınar dedi ki...

Bir ince ses:Hehe işte dimi haklıyım sonuna kadar:)

Muyurtum:O senin güzelliğin canımıniçi.Üst sınıflardan bi kızdı.Adını bilemedim şuan:)evet evet acil müdahele şart:) Bende öptüm koskocaman..

Adsız dedi ki...

Dip boyanı yaptırmalısın, hatta komple boyat bence..ne anlar onlar dipten , saçtan :):) Ama babalar boyan gelmiş dediyse , kesin doğrudur.:):)dikkate al..

pınar dedi ki...

Mütemadiyen;babam diyene kadar bende takmıyodum ama dikkate almayım artık evet.Bugün çözüme kavuşturacağım inşallah:))