9 Ağustos 2011 Salı

Masanın Altına Girsem Beni Unutma İhtimalleri Var Mı?

Kimi günler çalışmaya direniyorum fena halde.Bugünde o günlerden biri işte.Kıyın kıyın kaçıyorum kenarlara.He çok başarılı olamadım belki şu saate kadar ama mücadele ettim en azından, o da bişey tabi.
Böyle zamanlarda, özellikle son dakikada bi sürü iş getiriyorlar önüme.Zaten açım susuzum.Algılarımı kapatmış eve gitmeye konsantre olmuşum.Derken;Eh şu teklifide bi yazda öyle çık Pınarcım....şeklinde bir sesle irkiliyorum.O sondaki -cım eki -rica ile çalış köle arasındaki ince çizgi hani-,adeta çınlıyor kulaklarımda..Neyse işte çalışasım yokta  pek.Yani tembellikle hiç alakalı değil durum.Motivasyon eksikliği diyelim biz buna tamamen.Hıhı evet:/

Ps:Bu ruhaniyetime ofisteki Garfield muadili arkadaşta neden olmuş olabilir biraz..

10 yorum:

Unknown dedi ki...

yazın oruç tutmak hakkaten zormuş ya.bende açlık falan yokda fena halsiz haldeyim resimdeki garfield kanka olacak moddayım :) Kolay gelsin pınarıım güzel arkadaşım.

Adsız dedi ki...

Sevgili Turuncu, masal anlatma bize:):) Çalışmaya gönlün yok senin:) halbuki ne müstesna eylemdir çalışmak:):) cık! cık'...aaaaaa:)

pınar dedi ki...

muyurtum;Teşekkür ederim canımcım,Açlıktan öte susuzluk fena bişeymiş evet.Napalım dayanıcaz artık.
Benimde hepimiz garfieldız diye sokağa dökülesim var,öyle bir sempati besliyorum kendisine:))

Bir İnce Ses dedi ki...

Çalışmaya direnmek bence çok güzel bişe :) Beni direnmeye zorlayan tek şey internet.. İnternetim kesilirse çalışırım... Yanınız bu aramızda kalsın :D

pınar dedi ki...

Mütamadiyen:Ama dur, çaktırma ben onu şey yaptım öyle motivasyon eksikliği falan diye:p yoksa çalışmak candır tabiğ:D

pınar dedi ki...

BİS:Şimdi internetsiz pek iş yapılmıyor yalnız.Ondan sebep senin çalışman azcık yalan gibi görünüyor:)Ama merak etme hiç çaktrmam ben bunu;)

Paris in Me :) dedi ki...

Bende iş arıyorum ve böyle dertlerim olsun istiyorum :(

severim deliyi dedi ki...

:) yaz aylarında tatil yapmak dışında herşey çok zor gelmiyor mu insana :)

Yasemin dedi ki...

Bu ara motivasyon eksikligi ben de tavan yapti :( Yalniz degilsin Pinar'cim. -cim arkadas eki olarak kullanilmistir burada, belirtmek istedim:P

pınar dedi ki...

sylvie ribel:Olur canım merak etme,bende öyle diyodum bi işsizlık zamanımda.Sen şimdi bol bol gez dolaş.Sonradan onlara hasret kalıyorsun:)

Severim Deliyi:Kesinlikle,İşte öğretmen olmalıymışım ben hiç bilemedim:)

Lulu;Haha,Yalnız olmadığımı bilmek güzel lulu(cum) :))