4 Ağustos 2011 Perşembe

Yazıyım Dedim Bi

Yazın bunaltıcı sıcaklarını geride bıraktık nihayet.Artık akşamları oturduğumuz çardakta, birde hırkam eşlik ediyor bana.Gerçi gündüz klima gibi, en sevdiğim teknoloji nimetinden faydalanıyor olmamın yanılgısıda olabilir bendeki bu hissiyat. 

Ramazanda iyi geçiyor şahsım adına.Yalnız yemek yeme alışkanlığımı yitirdim biraz.Annem küçük çocukmuşum gibi; bunu yemezsen bi yere gidemezsin,şeklinde baskılar kuruyor üzerimde sağolsun.Yaş olmuş 23,5 halbuki.Cık cık cık..Ama anne işte...

Zülfü Livaneli'nin bi kitabını almıştım fi tarihinde, bir aydır çantamda dolaşıyor benimle.Daha kapağını açamadım.İçine, Konfiçyus'un kaçtığını düşündüğümüz bir arkadaşım der ki,okumasanda 2-3 kitap taşı yanında. Bende bu bilirkişinin tavsiyesini dikkate alıyorum galiba biraz:)Başlıcam ama elim gitmiyor bir türlü başka başlangıçlardayım şuara belki ondan konsantre olamıyorum pek..

İşte böyle buralarda anlatılacak bişey yok .Yani var gibide şimdi anlatırsam büyüsü bozulur:)
Hem merak unsurlu post olsun bu biraz.Ne canım öyle herşeyi anlat anlat!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ama biz "Büyüsü olan" durumu öğrenmek istiyoruz:):)

Bir İnce Ses dedi ki...

Ben de senden 0,2 yaş küçüğüm ama aynı anneden bende de var. Benim yaşımdakiler evlendi diyorum kadın anlamıyo.. Napacaz ya biz :)

pınar dedi ki...

Mütamadiyencim:Olmaz vala ısrar etme söyleyemem çok gizli:p


BİS:Annelerin şanından hep bu:)Evli örneklerde var benim bildiğim ama annelri aynı bizim annlerden.Yani biscim istersen 70,5 yaşımda ol hayatımızda değişmeyen tek gerçek -anne ilgisi- :)

maximehmet dedi ki...

hadi hayırlısı madem
yakında öğreniriz sırları:)

Paris in Me :) dedi ki...

Ama biz merak ederizz :)

Yaa o kitap olayı bende de var, evden çıkarken "bak o arada okurum mesela" ya da " bak o kız zaten geç geliyo onu beklerken okurum" gibi cümleler kurarak yanıma alırım ama o arada maillerime falan bakarak vakti öldürürüm herseferinde.. Kötü bi alışkanlık ama en güzeli uyumadan öncesi :)

pınar dedi ki...

maximehmet;öyle canım hayırlısı,belki bigün açıklarım sırlarımı:)

sylvie ribel;Aynen kitap öyle yanıbaşında durur ,elin gitmez bi türlü.Uyumadan önce okumak güzel ama işte ertesi gün erken kalkınca sızıyosun direk(herşeyede bahanem vardır:p)

MAVİ TUTKU dedi ki...

Yine de güzel bir post olmuş:)

pınar dedi ki...

Teşekkür ederim:)