19 Ocak 2012 Perşembe

Masal

İnsan çok mutluyken acaba ne zaman canım yanıcak diye düşünür mü? Hani bi sınavdan beklemediğin yüksek notu alırsın ya bazen.Hoca mı torpil geçti yoksa senin farkına varamadığın potansiyelinin karşılığımı bilemezsin....Tam anlatamasam da öyle bişey işte.
Bana sen çok iyisin diyen insanlardan korkuyorum artık ve kızıyorumda.Evin cici kızı olup, iyiyim diye sabrımla denemeler yapılmasına tahamül edemiyorum.Bittim diyorum, nefes alamıyorum diyorum.Ama onlar zorlamaktan vazgeçmiyorlar.Sonra bir güç kaldırıyor beni ayağa.Güzel sürprizler gönderiyor hayatıma.Önce inanmıyorum yine gelip geçicek yarım kalıcak zannediyorum.Halbuki gitmiyor..Hatta içimde yoksaydıklarımı parlatarak başka bi ben çıkarıyor ortaya.Mesela eğlenebilen bi insanmışım ben,alınganlığımla bile dalga geçebilirmişim,önce o atsın demeden, günaydın mesajı atabilirmişim,gülebilirmişim hep,belli kalıplara sıkışmadan herşeyi konuşabilirmişim,küçük bi kız olabilirmişim,kıskanç bir kızda olabilirmişim aynı zamanda,ve bunu itiraf edebilirmişim karşımdakine,çok konuşabilirmişim mesela,yanındayken zaman  dursun isteyebilirmişim....
Şimdi derdin ne senin o zaman diyosun ya,derdim yok aslında.Mutluluğum var çokçana..Bunca bencilliği aşabildikten sonra bu iyi notu hakettimde ben biliyorum...Korkuyorum sadece,bu kadar benken yine kendimden uzaklaşmaktan korkuyorum,o iyi geceler demeden uyumaktan korkuyorum,o kocaman adama bigün sarılamama ihtimalimden korkuyorum..Kızma şimdi bana, herşey yolundayken en kötüyü düşünüp duruyorum diye.Ben hiç bu kadar mutlu olmayı beceremedim ki..Şaşkınım o yüzden.
Belkide bitmeyen masallar vardır he! vardır bence... sen dersin?

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Kesinlikle bitmeyen masallar var ve senin masalın daha yeni başlıyor kuzum :) Hep mutlu ol iyi ol sağlıklı ol.Gerisi gelir. çok çok öptüm seni :)

pınar dedi ki...

o zaman bitmeyen masallarımız olsun hep balımm.Kah safride kaf selanikte renklensin hatta:))bende çok öptüm senii:)

just not found. dedi ki...

canımmcanım
ben de senin gibiyim işte, bu iç huzursuzluğu kolay kolay gitmiyor sanki biz hep acı çekmeye mecburmuşuz gibi bi olay var.
Rahatlık batıyor balım =))
ama iyi ol, hem bu günlerimizi sanki bidaa bulcaz da bide nazlanıyoruz peh! :)

pınar dedi ki...

kurbamm;biraz mazoşistlik var zannederim bizde. hep bi acı çektiriyoruz kendimize.Belkide kırılgan olduğumuzdan, yaşama ihtimilamiz olan olası acıları önceden yaşayıp azaltıyoruz.Ne biliyim:)
Biraz rahat da batıyo olabilir tabiğ:)
Ayrıcada çok eskiden tanıdığım bi çocukluk arkadaşım gibisin.Sanki aynı bahçede evcilik oynamışız.Ondan mutlu oluyorum senin yorumlarını okuyunca:)Sende hep mutlu ol balımm.Sloganı biliyosun zaten, söylemeye gerek yok:))