12 Ocak 2012 Perşembe

Saçmalayabiliyorumda Bazen..

Eskiden İstanbul'a da kar yağardı bilirmisin blogcan.O kadar ki okullar tatil edilirdi.Hemde bir iki gün değil hayli uzun tatiller.Bizde fırsat bu fırsat diyip sitecek kendimizi dışarı atardık kartopu oynamaya.Böyle bacaklarımı hissetmeyene kadar girmezdim içeri.Hatta o zaman bile girmezdim de ,annemin camdan; biraz daha gelmezsem ben seni içeri sokmayı bilirim! bakışıyla tıpış tıpış tutardım evin yolunu:/ Böyle de anlatıyorum dersin ki 60 yaşındayım.Halbusem yaşım daha 23,5 fekat  özlemlerim almış başını gitmiş vaziyette.Hep diyorum ya ben yanlış zamana denk gelmişim diye.Böyle insanların birbirlerine davranış biçimleri,aile kavramına bakış,mevsimler..herşeyle bi çatışma halindeyim ki sorma.
Gerçi şunu farkettim bak.Ben kendimi bozan şeylerden hoşlanmıyorum.Mesela;insanoğlu desen geliştikçe bozuluyor.Sınırsız iletişim ortamımızda iletişimsizliğin dibine vurmuş vaziyetteyiz.Hani argo ifade etmek gerekirse zeminler fazlaca kaygan..Ozon tabakasında ki delikti,küresel ısınmaydı derken mevsimlerde bozdu kendini.Havayı koklayan adam bile doğu tahminler yapamıyor ya ben daha ne diyim.Cık cık cık..Biraz sinirlenmişim evet.
 (bkz.Yıl 1954 boğaz köprüsü buz tutmuş)

Neyse ben başka bişey anlatıcaktım zaten. Şimdi; bu hafta sonu ablamla kuzene doğumgünü partisi yapıyoruz.Sağolsun ablacık kendisi ayarlamış yeri.Hatta beğendiği elbisenin koduna kadar elime verdiğinden bana sadece arkadaşlarını davet etmek ve beğendiği elbiseyi almak kısmı kalıyor.Öylede düşüncelidir :)
 6-7 kişiyle başladığımız gelicekler listesi, bugün 20 ye doğru gitmekte.Geliceklerin çoğu birbirini tanımıyor.Dolayısıyla geceyle ilgili pek tahmin yürütemiyorum.Ayrıca şu aralar hayatımın ortasına balıklama giren kaba süprizle(o öyle diyor kendine:) kuzenlerimin tanışıcak olma durumu da beni fazlaca geriyor:s Ama neydi evrene olumsuz mesaj vermiyorduk değil mii?
Peki baştan alıyoruuuz;
Havanın topuklu ayakkabı giyecek, şu biçareye acıyıp yağışsız olduğu,kuzenlerle, sürprizin iyi anlaştığı,bol eğlenmeli bir haftasonu bizi bekler .Hıhı evet:))

4 yorum:

just not found. dedi ki...

ay sen benden de minnaksın , taze taze =)
valla sonuna kadar katılıyorum kuzum sana, zira zamana ayak uydurucaz diye insanlar iyice maymun gibi oldular. Ben eski kafayı da eskiye dair bi çok şeyi de daha çok seviyorum beni mutlu ediyor. Ve çoğu şey tüketilmeden yaşanabiliyor.
O halde size mutlu bir haftasonu ve mutlu doğumgünü dilerim sevgili bayan. Umarım her şey yolunda gider =)

pınar dedi ki...

Kurbacımm;Sabahın şu saatinde yorumunu okuyunca bi mutlu oldum:)
Valla bazen darwin e hak vermiyo değilim bende.Acaba maymundan mı geldik diye.Zira zamane insanları aksini düşündürtmüyor insana:)
Bende teşekkür ederim güzel temennileriniz için,güzel ve benden birazzcık olgun bayan.))

Adsız dedi ki...

Kuzene mutlu yıllar, size de iyi eğlenceler diliyorum. Çatışma işine gelince de sanırım siz ( ki takip ettiğim kadarıyla)-bizim gibiler hangi zamana doğarsak doğalım çatışıp dururuz. 23,5 da, 36 da olsak. Sevgiler...

pınar dedi ki...

Özgürtamsen;Belkide bu bizimki kişilikle ilgili bi hazmedemeyiş.Yaştan öte yetiştriliş tarzımız,bakış açımız şaşrtıyo bizi bugün olanlara..
Ve teşekkür ederim güzel yorumun için:)