27 Mart 2012 Salı

Rejimde mühim tabi.

Eveeet bir rejim sorunsalına daha parmak basmak maksadıyla toplanmış bulunmaktayız.Şimdi diceksiniz ki;hani iki gün önce kafa tutuyodun, can boğazdan gelir diyip o sofradan bu sofraya koşuyordun..N'ooldu?
 Vallayi durum vahim.En son babanem beni; oy benim yumoşum diye sevmeye başlayınca bende film koptu.Gerçi şimdi sorsan sen neyine rejim yapıyorsun, ıyy kemiklerin çıkmış zaten... gibi bir takım geri adım atmaları var ama yook ben anladım anlıyacağımı.Biran önce yaza hazırlık yapmalı ve Victoria Secret mankeni olamasakta en azından plajda, kocaa göbeklerine rağmen bikinilere gömülen kızlardan olmamalı, diyerekten diyete başladım..Vallahi yaptım.

İlk başta,çikolatayla vedalaştım.Yani bu ayrılık ne kadar sürer bilinmez ama şimdilik yegane sevdiceğimi; kayısı kuruları, efendime söyliyeyim incir kuruları gibi bir takım tatlı gıdalarla aldatıyorum.Çok zor oluyor yahu.Sigara tiryakilerini nasıl anladım anlatamam. Böyle bir asabiyet bir sinir uuu.Hatta gece yatarken diyorum bari rüyama girsede yesem,sonra görüyorum yiyemiyorum!Niçin,çünkü ben onları öldürürken oyun oynuyorum sanıyolar ,elimi sıkıyorlar ,ağlıyorum:p O değilde, survivor da ki en normal adamın Mustafa Topaloğlu olması biraz garip değil mi yahu.Adamcağızın uzay dediği, ıssız adaydı belki de, biz biledik senelerdir.Şu Acun'da olmasa halimiz nicee:))


Neyse devam edelim.Sabah kahvelerinin yerini yeşilçaylar aldı.Öğlen yemeklerinin yerini yağsız sebze yemekleri ve akşam yemeklerinin yerini bol yoğurtlu menüler...Tabiki yağ -ekmek ikilisi yok.İşte böyle genelde aç olarak gezdiğim, tansiyonumun sinyal verdiği anlarda çantamdaki mavi yeşil stoklarına saldırdığım günler geçirmekteyim.
Bu işin spor ayağı nerde derseniiiz,onu hiç yapasım yok:s Fekat topuklu ayakkabıyla atılan bir adımın iki adıma bedel olduğunu düşünürsek ve sırf bunun içinde işe, topuklularla gelip gittiğimi üzerine eklersek 1 saatlik yürüyüşümde cepte.Farkettiyseniz hırslıyım,azimliyim ehem ehem.

Bide şeyi farkettim; böyle aç kaldıkça mutlu oluyorum ben.Biraz mazoşistmiyim neyim anlamadım ki.Halbusem hiç böyle değildim yaşarken oldum hep.Sonuçta herşey bizim için canlar.Bu tatlılar börekler felan hem amerikanın oyunları.Fast foodu da onlar sardı başımıza ahh ahh.
Son olarak bu yolda bana destek veren başta küçükkurbabalı olmak üzere,kuzuçeme ve de ablaya teşekkürlerimi  borç bilirim.Dönmek yok kızçeler .Bkz. Aşk-ı Mennu'dan Firdevs hanım ne der; sen bunun üstesinden gelebilirsin.)

9 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

sen bunun üstesinden kesinlikle gelebilirsin :)

Adsız dedi ki...

Şekerim hiç yaşama dahi iyi dicem..:):) Hadi demiyim..Baş koymuşsun sen o yola..Yürüüü be demek geldi içimden ..:):):) Bu arada çikolatasız da diyetmi olurmuş canım .heççç:):) Acık ye boşver...:)

pınar dedi ki...

Aynurcumm;İnş canım inanırsam olur bence:)

Sessiz prenses:Hahah yaşamıyorum zaten bir yanım hep eksik:p Çikolatasız diyet olur kuzum çünkü kendime bi yüz verirsem dahada toparlayamam:)Yürümüyor koşuyorum adeta kimse tutamaz beniii:D

Dyginl dedi ki...

Bende diyetteyim bu aralar bende de olsa o mazoşistlikten iyi olacak.Mimlendin bu arada.:)

Bir İnce Ses dedi ki...

Çikolatadan vazgeçip kuru kayısı ve incire geçişin hakkaten bi devrim olmuş. Kahvenin de kilo yaptığını ilk defa senden duyuyorum bunlar hep yeşil çaycıların oyunu.. Öğlen ve akşam yemeklerini bu şekilde sürdürürsen sen yakında bu diyeti bozarsın. Bünye kaldırmaz bak benden söylemesi.. Şu an annem karın bölgesini eritmek için sabahları aç karnına bir su bardağı sıcak su içiyor.. Yook efendim gencim güzelim seni üzerim, bikiniler benim plajları gezerim diyorsan direk beynine odaklanmalıyız. Bunun için de her gün bikinini giyip aynanın karşına geçmen lazım.. Beyin artık o iğrenç ! (:p) görüntüyü görünce ister istemez yemeği keser :D Bilimsel bir açıklama olaraktan da yemeğini yavaş yemelisin. 20 dk içinde önündeki yemek az da olsa çok da olsa beyin doydum arkadaş yeter der. Başka soru vara alayım :D

pınar dedi ki...

huyumcumm;yok canım olmasın bazen korkutuyorum kendimi:)Çok saol mim içinde sende olmasan kim mimlicek beni.hemen cevaplayaceğim:)


Bis:öhöm öhömm pek saygıdeğer diyet koçum, öncelikle belirtmek isterm ki çikolatasızlık hakaten bi devrim oldu,hayatım anlamsızlaştı of çok acıklı girmicem oraya hiç:s Kahveye gelince kilo yapmıyo şekersiz içersen ama selülit yapıyo o daha fena.Sağlıklı yaşam için hep bunlar heep:)annenin formülüne gelince ona deki bide limon sıksın içine o daha etkili oluyor.Sonra sabahları aç karnına sarımsak yutma gibi bişeyde vardı.Bunlar sözümana çok kilo verdiyomuş.Ben denemedim zira aç yatınca sabahları gözüm dönüyo aklıma gelmiyo sıcak su falan:p
Ayrıcada gencim güzelim fekat aynanın karşısında kendimden ürkücek raddeye gelmedim şükür tüm gayretim gelememek için hahaha:p Şeyi sorucam ya şu topuklu ayakkabıyla kalori işine ne diyosun caiz midir:p

Bir İnce Ses dedi ki...

Bu konuda çeşitli söylentiler var ama kilodan ziyade bel fıtığını tetiklemesi gibi bi olay gündemde.. Önümüz yaz biliyorsun. Allah'ın bir lütfu olan babetler dururken ille de topuklu niye giyersiniz hiç anlamam. Hem spor giyim hem de klasik giyim için kullanılabilecek nadide parçalardan biri.. Spor giyim için örnek vermeme gerek yok sanırım.. Ama bazı arkadaşlar yok efendim ben bilmem nerde çalışıyorum babet giyemem, eteğin altına olmuyor diyorlar. Bunlar şehir efsanesinden başka bi şey değil.. Küçük bi örnekle bu konuyu aydınlatmak isterim..

Farzı misal, resmi bi kurumda çalışıyorsunuz. Etek-ceket ikilisi giyme durumunuz var. Öncelikle açık hafif parlak gri birazda siyahımsı bir ceket (ne demek istediğimi anladığın sen ), içine siyah bir bluz veya beyaz bi gömlek. Takım olarak alırsak etek ceketin kumaşından olabilir, değilse siyah diz, diz altı veya üstü bir etek de makbuldür. Çorap olarak da siyah tül çorap tercih edilebilir. Yok ben illa da desenli kullanacağım derseniz küçük puanlı olanları tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak da siyah sade bi babet..

İşte bu kadar.. Daha ne yapalım yani ? Daha nasıl açıklayabilirim..

Unknown dedi ki...

ya birşey değil de gerçekten o çoook göbekli kızlar neden bikini giyer:))

burdan sen zayıfsın millete laf atıyorsun sanılmasın gayet tombiş durumdayım ama göbeğim burda bakınız diye de dolanmam yani ortalarda :)))

pınar dedi ki...

picole;vallayı canım bende anlamıyorum onu.plajlarda zayıf kız arar oldu gözüm.Hayır estetikte durmuyor ki.he bende dal gibi bi kız olmadım hiç bi zaman ama yağlarım fora dolaşmadım hiç:D
insan kendini bilmeli canım bütün olay o aslında:))