1 Aralık 2010 Çarşamba

Özlemek..

Bir hafta boyunca promosyon için usp arayıp,sonunda Hollanda da bi firma da bulup, tam sipariş edecekken gümrükteki ödeme kısmını hatırlayan kız benim:( Gümrükle beraber hesepladığım bütçe ikiye katlandı haliyle.Oysaki ben 1000 tane firma içinden göndereceğim firmaları bile ayıklamıştım:/.Bilmiyorum ki ne yaptığımı.İnsanlara kızıyorum ama.  Bir haftalık mücadelemde boşa gitti anlıyacağın.
* * *
Akçay da olmak istedim çok.Orda hep yapacak eğlenceli bişeylerimiz olurdu.Ne biliyim okula giderdik,ordan çıkar kursa,ordan çıkar gezmeye...Sınır yoktu ya hani.Sabaha kadar gez sokakta dönüp bakmaz kimse.Belirili saatlerde bir yerde bulunma zorunluluğunda yok. Evet özgür olabildiğim yerler en çok aradıklarım..

Bizim evin tarası vardı bir de,toplardım arkadaşları,önce bi mangal yapardık.Sonra mangalda türk kahvesi.Ve tabi böyle akşamların olmazsa olmazı gitar çalan arkadaşlar..Hepberaber bet sesimizle yaptığımız vokaller..Kaydetmişiz bide.Geçen gün telefonumda birşey ararken kazara açıldı.Hani olurya böyle kalır insan o an a gider sanki.Film şeridi gibi geçti okul hayatım gözümün önünden:).Kızlarla ne kadar eğlendiğimiz sonra.Böye iki çekyatı birleştirir beş altı kız yatardık.Tabi konuşmaktan pek uyumak olmazdı o.Her akşam günün kritiğini yapardık.Hep aynı şeyler halbuki dillendirdiğimiz ama hiç sıkılmazdık anlatmaktan dinlemekten.Şu an ki  konularıma baksana bi sıkıcı iş detayları..

Desen ki hadi git öğrenci ol  yeniden orda yapamam.İllede çalışmak istiyor insan bi kere başlayınca:)Ama özlemekler bitmiyor.Şimdi bide ne sakindir orası.Böyle kumsala gitsen kumlar bile dümdüz..Kordon ıssız..
Bücür cadı olsaydım keşke burnumu oynatıp istediğim yere giderdim hemen,bi bakıp dönerdim.Tamam tamam biliyorum olamam.Bi hayal kurdurmuyosun sende ya:/

8 yorum:

deeptone dedi ki...

gümrük :)

akçay günleri. ne güzel anlatmışsın, özlemişsin. mangalda türk kahvesi. süper olmalı. kızlar, vokaller.

çok tatlı.

pınar dedi ki...

evet güzel günlerdi.Öğrencilik başkaymış.Bu arada çok teşekkür ederim güzel yorumların için çok mutlu oldum:))

Dostoyev dedi ki...

akçayı gördüm duygulandım 2 senedir gidemiyorummmm.inanın gerçekten çok çok özlenicek bir yer..

özledimm!! )):

pınar dedi ki...

Bir de Akçay bağımlılık yapıyo sanki insanda.Böyle kaçış noktası gibi..

Dostoyev dedi ki...

ver gazı sen bana ilk otobusle gidiyim dimi :D

pınar dedi ki...

Şansın varsa durma diyicem ama kışı da fenadır bak,mesuliyet kabul etmem sonradan:)

Dostoyev dedi ki...

balıkesir çıkışındaki dağ yolunda az kaza yapmadık sismi dersin dolumu dersin kaygan zeminmi dersin her şey mevcut :D keşke gidebilsem Lanet Öss..!

pınar dedi ki...

Olsun kazanınca gidersin bol bol:)Hem öğrenciyken kafana estimi gidebiliten var.Çalışmaya başlayınca sana lütfedilen 15 günde kilitli kalıyosun:/ Benden daha şanslısın bak=)