13 Şubat 2011 Pazar

Haftasonları Bitmesiiiin!!!

 Ara gülerin fotoğraf sergisine gittik dün  kuzumla. Kendisini  ne kadar sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım:)
İstanbul 'u ve edebiyatçıları fotoğraflamış Ara güler ..Denizi ,balıkçıları,çingene mahallelerini,yamalı pantolonlu işçileri,.. hepsi birbirinden güzeldi.Aslına bakarsan sergideki fotoğraflar hep bilindik gördüğümüz fotoğraflarıydı ama yinede fotoğrafın dibine kadar gidip incelemenin tadı başkaydı:)

Vee pazar sabahı.En sevdiğim:)İnanırmısn bugün komşularımız çok sakindi sabah ne bir kavga ne bir tadilat sesiyle uyandım.Her zaman olmaz bu he.Vallahi gidip kapılarına bu sükunet için teşekkür edesim geldi o kadar..
Kahvaltıya halam geldi sonra hemde bir sürü pideyle. Rejimimin jübilesini de pidelerle yaptım tabi.Şimdi aileme eşlik etmemek olmazdı dimi.Bencede olmazdı evet:/

Sonracığıma bakım yaptım bugün yüzüme.Ahh kız olmak...Bi kaç kişinin tavsiyesi üzerine sivilcelerim için yüzüme elma sirkesi sürdüm.Tahmin edeceğiniz üzere iğrenç kokuyor:/ Ama bu işe yaradığı gerçeğini değiştrimiyor.Tavisye edilir:)

Nihayetinde bugünüde bitirdik :( Haftaiçleri geçmek bilmezken haftasonlarının bu kadar çabuk bitmesine sinir oluyorum!! Evet. Ben izafiyet teorisini sürekli kanıtlıyorum kendimde" Zaman kavramı görecelidir"(Bkz:benim hayatım)

Tam postumu sonlandırmak üzereydim ki abla girdi odama, kafasında bi şapkayla.Sevgilier günü hediyesiymiş de :)Ben oldum olası anlamam arkadaş şu sevgililer gününü.Milyonlarla aynı günde, sevgilinle sözde özel bir gün kutluyosun.E hepberaber kutluyorsak bunu özel olan kısmı nerde? Böyle kırmızı güller, hediyeler, normalin iki katı sevgi gösterileri.Cık cık hiç samimi değil.Dahası gereksiz.Ne biliyim yıldönümü olur, iki sevgiliye özel bir gün olur kutlarsın, sevdiceğini hediye boğarsında,14 şubat gereksiz bence.Kapitalist düzenin oyunları bunlar canlar kanmayın,kandırmayın:P

 Off ne çok konuştum dimi.Şimdi yarın iş var ya sabahın köründe kalkmak var.Hiii bide yarın okullar açılıyor.Sevgi yumağı halinde gidicez yine otobüste.Bence çalışanlara, okuyanlara ve gezen teyzelere özel ayrı otobüsler yapmalılar.Ne süper olur he bidaha düşündümde. Ama olmaz biliyorum evren bu kadarını yemez zorlamıyım bence(:Hatta daha fazla saçmalamıyım bu yazıyı burda noktalıyım ben.




Ara Güler in sergisine kadar gidip ona not bırakmamak olmazdı.Fekat notu fotoğraflarken entellektüel kesimin ezici bakışlara maruz kaldık biraz. Oysaki sadece bize bir hatıra kalsın istemiştik):


4 yorum:

deeptone dedi ki...

çok tatlı yazı be.

pınar dedi ki...

Çünkü ben yazdım be ondan:p

Pele dedi ki...

Kuzuçemmm sevgililer günümüz kutlu olsun hohooooo !:D

pınar dedi ki...

Haha.Ahh kuzuçem yaa.Sapına nazar boncuğu iliştirilmiş kırmızı güllerler geleceğim akşama bekle benii:D