11 Mayıs 2011 Çarşamba

Başlık bile bulamadım

Hohohooy iştede karşınızda; seçimlerde sandık görevlisi olacak kızçe vaar.Efendim ilçemizin seçim kurulu başkanlığı, benim ne kadarda istikrarlı bir seçmen olduğumu bilmiş olacak ki; bu kutsal görev için benide belirlemiş.Zannımca açıköğretimin şahsıma attığı kazık için gönlümü almaya çalışıyorlar:p Tamam tamam abarttım azıcık ama herşeyde beni mi bulur arkadaş.Bir sürü insan var işsiz güçsüz ne bilim böyle seçim işleriyle ilgilenen.Ben sabahtan oyunu verip günün geri kalanında kendimce eğlenen bir seçmendim.Nerden çıktı ki şimdi bu.Bide yazmışlar en geç sabah 7:00 de görev yerinizde olun diye -EN GEÇ- bide tövbe yarabbim ya.Benim ki, pazarlarım altın değerindedir.Gerçi itiraz etme şansım varmış ama dilekçe vericekmişim falan kim uğraşacak onlarla.Off daralıyorum vallahi.Uzuun bir zaman önce bi rüya gördüm devlet kapısından haber alıcaksınız diyodu tabiri. İşte olduu.Düşündümde rüyalarımı hafife almamalıyım...

7 yorum:

deeptone dedi ki...

:):):)

ben de yaptım sandık başkanlığı. gece sayımlar bitmek bilmiyor. teslim etmek sonuçları çok geç saati bulabiliyor. kolay gelsin.
:)

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

yıllarca bilimum sayım ve seçimlerde görev verilmiş bir kamu görevlisi olarak diyorum ki Pınarcım sıkıcıymış gibi görünse de vakit çabuk geçiyor sandık başında
gelen, giden, soran...derkeeen bir bakıyorsun sayım aşamasına gelmişsin
haydi kolay gelsin canım şimdiden

Bir İnce Ses dedi ki...

Sen başvurmadan nasıl gelmiş öyle ya ? Ben başvuranlar arasından seçiliyo diye biliyodum.. :)

pınar dedi ki...

deep:Yok ben başkan değilim çok şükür sandık görevlisi yapmışlar sağolsunlar.Deme öyle yahu gece geç saat fala zaten ertesi gün işe gitmk var:)

Aynurcun:İnşallah öyle olur aslında hala vazgeçme potansiyelim var ama bakalım:)

Bir ince ses:Valla ben bir hayaletim olduğu konusunda şüpheliyim artık:/Benden bağımsız bişeyler oluyor:)

Unknown dedi ki...

hangi okuldasın peki tatlışımm :)

benMirza dedi ki...

ovvv fena..

pınar dedi ki...

Orhangazi lisesindeyim canım.Bu arada bu yazının yorumlarıyla ilgili garip şeyler oluyor bi siliniyo bi geri geliyo kendi kendine anlmadım doğrusu:)