24 Kasım 2011 Perşembe

İyi misin?

Bu aralar tarafıma en çok yöneltilen soru bu heralde; -İyi misin?- Gerçekten bak, iyi misin sen?..Sürekli iyiyim deyişlerin tatmin etmiyor nedense kimseyi..Aslında ben bile inanmıyorum ya buna.Yaşıyoruz işte diyip değiştiriveriyorum konuyu.En iyi yaptığım şey,konuyu kendimden uzaklaştırmak..
Çünkü gerçekten nasılım aslında, bilmiyorum.Anlamsızım, durgunum belki.Bi tarafım avazı çıktığı kadar bağırmak, ağlamak isterken; bir tarafım salt susmak istiyor...Garip garip rüyalar görüyorum her gece.Hep üşüdüğüm ve korktuğum...Hani gelir ya bazen karabasan, bağırırsın ama sesin çıkmaz.Bende kimseye duyuramıyorum  sesimi.Sonra uyanıyorum annem başımda ateşime bakıyor.Aslında önceki gece, neden erken uyuduğumun nedenlerini arıyor gözlerimde.Uyku sersemi asla cevaplamayacağımı bildiği sorular soruyor ardı arkasına..
Dün soğukta mı kaldın sen?
Atkı takmadın mı boynuna?
Hii incecik şeyle yatmış bide!!Ah be kızım....
Ve ben onun sesiyle bu sefer huzurla dalıyorum uykuya..Annemin küçük kızı olmak iyi geliyor ...

Uyumak istiyorum hep işte.Böyle bir hafta, 10 gün şu kasvetli kasım bitene kadar düşünmeden,özlemeden,sormadan,sorgulanmadan öylece uyumak....

3 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

iyi ol Pınarcım...hep iyi ol...

sevgiyle

severim deliyi dedi ki...

iyi olmamak için sebeplerin var sanırım.bu aralar kimi tıklasam bir melankoli..sende yok suç üzülme.tüm suç bu kasımınmışçöyle diyorlar.üzülme tatlım aralık geliyor ve aralıksız bir mutlulukla geçecek buna inan!

pınar dedi ki...

Saol Aynurcum hep iyi olalım..

Severim deliyi;Bende aynı fikirdeyim hep kasım ayının işi bu sıkıntı..Ve saol canım.Artık daha bi inanıyorum aralığın daha güzel şeyler getireceğine..