5 Mart 2012 Pazartesi

Hayaat hep gezince güzeeel lala la la la lalaaa

Bitmeyen kışa inat evin yolunu bulmayan ayaklarım var benim.Arada hasta oluşlarım anneme binbir naz yapışlarım soluğu doktorda alışlarım ve iki kutu demir hapıyla geri dönüşlerim var..Yılların birikmiş enerjisi demir haplarımın da destekleriyle tavana vurdu zannediyorum ki ,tarafımdan toplanmayı bekleyen dolabım hariç heryere yetiyorum şu günlerde.Neyseki,elbise tepeciklerinin içinde aradığımı bulabilme yeteneğim var da, bu durum çok zorlamıyor beni..
Bu arada,bir rejimin jübilesini daha waffle ile yapmış bulunmaktayım blogcanım.Pişman mıyım hayır yine yine olsa yine yaparım.Zira üstüne içtiğim şekerli türk kahvesi ,kader birliği ettiğim can arkadaşlarım,çevremizdeki sevgi dolu çiftlere rağmen ıssız adam, puslu gözler, uzaktaki yabancı... duruşumuz,pencereyi kapatmayıp bide bize gider yapan garsona rağmen ısınma mücadelemiz... vicdan azabımı bastırıp direnişçi ruhumu ortaya çıkarmama yetti de arttı bile.Özetle gülmeli,eğlenmeli,fal bakmalı, birazcık sövmeli çook güzel bir cuma akşamıyla başladım bu hafta sonuna:)Akabinde sülalemin nerediyse tamamımın teşrif ettiği bir cumartesi gecesi,ve yine kuzenin davetiyle İstanbul'un bir ucundan bir ucunu tavaf ettiğimiz bir pazar günü..
Önceden, yok soğuk, yok üşürüm, ay orasıda çok uzak.. diye bahaneler uyduran ben; şimdi gezmek mevzu bahis olunca başı çekiyorum vallada.
Yemek konusunda da hafiften  ihtisas yaptım tabiğ.Yakında ne nerde yenir sorularınıza cevap verebilecek kıvama gelirim diye tahmin ediyorum.Yani geziyoruz da öle boş değil,heheey hep tecrübe bunlar heep.İşte Vedat Milor dan teklif bekliyorum bu aralar.Evrene gerekli mesajlarıda verdim.Kesin arayacak kesin!!

7 yorum:

just not found. dedi ki...

ahahaha balışım ya o dolaptan bi tane de bende var :D
bi hafta seninkine bi hafta da benimkine el atsak ya? :)
yalnız niye fotolarını çekmedik de o anı ölümsüzleştirmedik ki biz neticede bir sevgiliden daha fazla mutlu edebiliyor bir waffle =p
evrene mesajı burdan verebiliyorsak benim de bir kaç adet dilek ve şikayetim olacak kendisine , ruh eşim olacak muhterem geç kaldı bilmem anlatabiliyor muyum??? :)
Hoff hoff, yine bize hüsran bize yine hasret var!

pınar dedi ki...

valla balım bak o, güzel fikirmiş iki haftada toparlarız dolaplarıı.Gerçi dağınıklığımın içindede bi düzenim var onu şeyapmak istemiyorum ama annem çok sitemli, sırf ondan el atmak şart:)
Açtık falan ya boşluğumuza geldi fotoğraflayamadık waffle ı nese, bu akşam yapabiliriz bence:)
Evrenle ilgili de ben hep mesaj veriyorum böle bazen tutuyor, yani oluyor.Hoff valla bende bekliyorumda gelmiyo hiç.Atınımı kayebettii,hafızasınımı kaybettii gelemedi gitti:)iki şansız beraber mesaj verelim balışım belki kırarız kara bahtımız kör talihimizi:D

Pele dedi ki...

Ben artık çekip kenara konuşucam dicem bak evren bu kaypaklık canıma tak etti..Halil Sezai'yi can yoldaşım belledim sayende.Olucak kuzuballısı olucak!

pınar dedi ki...

Tabiğğ kuzuçecanım geç bile kaldık konuşmak için.Diyelim, ayağını denk alsın, kalemini kırdırmasın ala ala..Olucak kuzu inanırsak olur ki,evreninde üstesinden geliriz kesin.Hıhı.Dinimiz amin!

Deniz Acısu dedi ki...

Kesin eminim döner:D Ya neden bu rejimlerin sonu hep waffle ya da burger king le bitiyor.:D

agresif prenses dedi ki...

Bence onun atini kacak et kesenler kesti ve bize sucuk salam ve sosis olarak yedirdiler ee haliyle yaya kaldi prensler :)))))

pınar dedi ki...

Deniz Acısu:Doğru enerji evet ne kadar söylersek o kadar çabuk olur:)
Vallayı hiç düşünmedim bu dediğni ama rejimden ilk dönen gözümüz oluyor,ondan olabilr:)

Agresif prenses:İşte uçan arabaları bekliyorum ben canım,artık yapsalarda bizim prenslerde edinseler bitane.Onlarada yazık şimdi.yaya yaya olmaz ki:))