11 Mayıs 2012 Cuma

ölmedim ki ben yaşıyorum bile.

Yorgunum bu aralar.İş yoklarımı biriktirip çalışıyorum patlaması yaptım sanırım.Sabah nasıl gidiyorum, akşam nasıl oluyor, eve gelişim.. falan herşey film şeridi gibi.Kafamda bi ton düşünce var.Hani derler ya; kırk tilki hiçbirinin kuyruğu birbirine değmiyor, heh işte aynen öyle.Psikolojim desen; mehter takımı gibi, bi ileri iki geri yada öylemiydi tam hatırlayamadım:s Etrafımda sürekli bişiler değişiyor aslında.Çok güzel insanlar tanımaya devam ediyorum.Bi bakmışım aynı şarkıyı bağıra bağıra söylüyoruz ellerimiz havada..Hatta herşey o kadar hızlı ki bazen ya ben çok yavaşım yada hayat fazla telaşlı bu günlerde diyorum.
Gözümde arpacık diye bişi çıktı.Twitterda da bahsettiğim üzere.Annemi arayıp naz yaptım bi saat ,zaten giderken de aklı bende kalmıştı kadının başka bir problemimden dolayı.Ablam, bozuk bu geri verelim diyor bazen. Hakkı da var yani ben sıkıldım kendimden.Aman iyiyim ya çok şükür sen bakma bana:) O değilde bu arpacık dedikleri zayıf ,insanlarda oluyomuş.Oturdum bundan mutlu oldum arkadaş.Bunadaa rejim psikolojisi diyorlar sanırsam:) Yok yok tamam, kafayı yemedim. 
Yakın zamanda bir piknik organizasyonumuz var.Toplaşıp Gönen'e gidicez bir grup genç.Öyle ihtiyacım var ki.Çocukluğumdan beri garip bi terapi durumu var egenin üstümde.İnsanları, havası, herşeyi içimde başka bi yere dokunuyor sanki..
Neyse işte öyle ben yaşıyorumda onu diyim dedim aslında.



9 yorum:

Dyginl dedi ki...

Pınar geçmiş olsun arpacığı ihmal etme annemde de çıktı çok büyüdüğü için ameliyat gerekti.Senihmal etme aman diyim.Yaşıyor olmana sevindim.:)Yazki bilelim yaşadığını görelim seni buralarda.:)

pınar dedi ki...

Huyumcumm;çok teşekkür ederim canım.Neyseki erken müdehaleyle halletim arpacık denilen mereti:)hep bu sefer geldim diyorum ama bişi oluyo yine uzun aralar veriyorum.ama yazmak gibisi yok vala insan bi süre gelmese özlüyor:)

deeptone dedi ki...

mimin var.
:)
gelicam yine.
:)

Adsız dedi ki...

Geçmişler olsun..Bende sağlıkzedeyim:):) hastayım yaşıyorum olanından..:):)Dikkat et kendine canım..Mimin var bende ismi "Silmeden"..belki ilginç gelir..

pınar dedi ki...

deep;mersi her zaman beklerim:)

Beyaz sayfa;Okudum bloğunda canım çok geçmiş olsun.Benimki geçti şükürde sağlık gibisi yok gerçekten:)Mim içinde ayrıca teşekkür ederim tabiki cevaplarım seve seve:)

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM CANIM...
HEP YORGUNLUK BENDEDE OLDU BU ARALAR
BANADA BEKLERİM ÇAY İÇMEYE GEL
:))

pınar dedi ki...

Bende memnun olduum:)Çay içmeye geliyim dedim ama rejimde insana bu yapılır mı yahu bitirdin mafettin benii:P

deeptone dedi ki...

hadi iyisiiin bozuk çıkmadııın.
:)
sen sahiden tatil yap biraaz.
:)

pınar dedi ki...

Deep;ivit neyseki onarılabilitem var:))tatil şart!